Miniatlas světa pivních etiket - 8. série

Sběratelská série kartičkových kalendáříků Miniatlas světa pivních etiket - 8. série
Počet kal.:20 kk
Kalendárium:2006
Náklad:500 ks
Cena: 60,- Kč

Objednat: ks
Sběratelská série kartičkových kalendáříků Miniatlas světa pivních etiket - 8. série Sběratelská série kartičkových kalendáříků Miniatlas světa pivních etiket - 8. série

Unikátní projekt mapující svět pivních etiket. Od roku 2001, kdy vyšla první 20ti kalendáříková série, bylo vydáno celkem 11 sérií. Celý projekt obsahuje tedy 220 kalendáříků reprezentujících jednotlivé státy rozdělené dle kontinentů.

Miniatlas světa pivních etiket (MPE) vznikl s cílem obohatit nabídku kartičkových kalendáříků s pivní tématikou nejen pro sběratele pivních suvenýrů, ale i pro sběratele kalendáříků vůbec. Celý projekt byl realizován za pomoci předních českých sběratelů, kteří ochotně poskytli materiály.

8. série MPE obsahuje tyto státy: Afghánistán, Arménie, Bhútán, Kuvajt, Omán, Pákistán, Spojené Arabské Emiráty, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Lichtenštejnsko, Slovinsko, Mali, Mauretánie, Somálsko, Středoafrická republika, Súdán, Jamajka, Paraguay, Kiribaty a Nauru

Edice kalendáříků
Další série v edici

Miniatlas světa pivních etiket - 2. série

Série kalendáříků Miniatlas světa pivních etiket - 2. série

Miniatlas světa pivních etiket - 3. série

Série kalendáříků Miniatlas světa pivních etiket - 3. série

Miniatlas světa pivních etiket - 4. série

Série kalendáříků Miniatlas světa pivních etiket - 4. série


Úvod :: Série kalendáříků :: Výroba kalendáříků :: Sběratelská setkání :: Kontakt :: Webdesign by PENAweb

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. Ze zákona se vydávání EET účtenek nevztahuje na platby na účet a na dobírku s platbou na účet.